Hlavní obsah
Článek

Když Nova oznamovala angažmá slovenské herečky a porotkyně Talentu Diany Mórové (54) do seriálu Jedna rodina, v tiskové zprávě slibovala, že s ní přijde pořádný rozruch a že seriál okoření. Herečka nemohla tušit, jak moc se tato slova naplní. Bohužel zcela jiným způsobem, než zřejmě zamýšlela…

V seriálu se na několik vteřin objeví Mórová nahá, což herečku velmi naštvalo. Dle jejích slov tvůrci slíbili, že vše bude sestříháno tak, aby nebylo nic vidět. To se ale nestalo a rodinný seriál se tak dočkal nečekaně pikantní scény. Se zveřejněním nahoty prý herečka nesouhlasila, řekla slovenskému deníku Nový čas.

„My jsme v tom seriálu byli v sauně, udělali to jako velký průser. Zaplatili mi za to, i když velmi málo, ale asi se budu soudit, protože nesmíte dát nahé tělo do denního seriálu, mají to zakázané, nahé tělo nesmí použít. Oni mi jen řekli, když jsem jim volala: ‚Promiňte, to nám uniklo‘. Toto mi Češi řekli. Jako vždy. Toto české herečce neudělají, ale slovenské… Já jsem s Čechy opravdu skončila, to je vrchol, je to normální? Jak jim to mohlo uniknout?“ ptala se rozrušeně.

Zveřejnění těla herečka bere jako velkou urážku a jako schválnost ze strany českých tvůrců. „Velmi mě urazili, vždyť proč by mi dávali vědět, že se něco takové zveřejní, vždyť my jsme asi děvčata z Krížnej ulice v Bratislavě (ulice proslavená prostitutkami - pozn.),“ uvedla.

„To jsou Češi, prostě to je naschvál. Nevěřím jim. Chcete jim vyhovět, řeknou, že nebude nic vidět, a nakonec to použijí,“ dodala s tím, že to je přes čáru.

Televize Nova, která seriál pod hlavičkou Voyo produkuje, Super.cz poslala následující vyjádření: „Diskutovaný několikasekundový záběr byl ze seriálu vystřihnut, Dianě Mórové jsme se omluvili a dohodli jsme se na adekvátním finančním vyrovnání. S paní Mórovou jsme pak pokračovali v natáčení, které se neslo v přátelském duchu, proto nás nyní její slova překvapila.“

Scéna v sauně v seriálu je stále, Mórová je v ní vidět nahá zezadu. Záběr na hereččino nahé poprsí však v aktuální verzi na Voyo není.

Další články

Načítám