Hlavní obsah
Článek

Hudební svět se stále vzpamatovává z tragické smrti zpěváka Liama Payna (†31), který zemřel po pádu z třetího patra hotelu v Buenos Aires. Zpěvák byl na místě mrtev, kromě jiného utrpěl zlomeninu lebky.

Na veřejnosti se nyní objevily snímky z hotelového pokoje, kde se Payne nacházel těsně před smrtí. Ve vaně i na stole se nacházel bílý prášek, zapalovač, alobal a další nepořádek. V pokoji byla i rozmlácená televize. I na základě nálezu v pokoji se mluví o tom, že byla někdejší hvězda chlapecké kapely One Direction pod vlivem drog či jiných návykových látek, což je předmětem vyšetřování.

Argentinská policie krátce před zpěvákovou smrtí přijala telefonát z hotelu CasaSur Palermo, kde byl zpěvák ubytován, odkud jeden z pracovníků nahlásil „agresivního muže, který by mohl být pod vlivem drog a alkoholu“. Personál posléze uslyšel hlasitý zvuk a následně bylo pod balkonem nalezeno zpěvákovo tělo.

Zda byl zpěvák skutečně pod vlivem drog či jiných látek, určí nařízená soudní pitva. Samotný Liam Payne před lety mluvil o tom, jak bojoval se závislostmi na alkoholu a lécích na předpis.

V podcastu Diary of a CEO dokonce prozradil, že měl i myšlenky na sebevraždu. Prostřednictvím návykových látek se prý snažil vyrovnat se s náhlou slávou a extrémním zájmem o svou osobu.

7
fotek

Další články

Načítám