Hlavní obsah
Článek

Anička Slováčková (29) měla narozeniny. Oslavila je se svými nejbližšími a tím tuto skutečnost považovala za uzavřenou. To se ale spletla a nevěděla, že ji na akci, kam dorazila, čeká velké překvapení. Dostala dvacet devět dortů.

Sama ale velkolepé oslavy nemusí a má pro to jasný důvod. „Já jsem to dneska nečekala, myslela jsem si, že jsme se sešli tady hlavně díky novému spolku Pokoj v hlavě i na hlavě, kterou založila Klaudia Eis, takže jsem z toho byla trošku zaskočená a mám odmalička trochu trauma z velkých přání. Moji rodiče se vyžívali v tom, že když jsem byla malá, tak takovéto, že zpívá celá restaurace, takže teď jsem se do toho trošku vrátila. Bylo to ale krásné, nečekané, a i ta velká kytice, kterou jsem dostala, byla nádherná a dojalo mě to,“ svěřila se herečka Super.cz.

V rámci této akce, na které nečekala, že své narozeniny oslaví, udělala radost i dalším. Anička totiž jako tvář tohoto spolku darovala paruky dvěma ženám, které kvůli zákeřné rakovině či alopecii přišly o vlasy. „Klaudia se mě ptala, co bych chtěla k narozeninám, a já jsem řekla, že vše mám, nic nechci, pojďme udělat radost někomu jinému, a tak mé přání chytla za pačesy doslova a vybraly jsme dvě osoby. Tak doufám, že jim to dodá sílu a odvahu.“

Anička na akci nedorazila s parkou, ale v turbanu. Venku bylo přes třicet stupňů. Co je usměvavé umělkyni více v těchto pařácích pohodlné? „Dneska je pro mě i ta košile nepohodlná, nejradši bych tady byla nahá, ale to bych vám nemohla udělat. Je to ale jak kdy. Když jsem byla s rodiči v Egyptě, tak jsem si tam dávala paruky a tam bylo podobné počasí jako dneska tady. A dneska mám turban, tak je to taky v pohodě. Tyhle vedra mohou být nepříjemné všem a nemusí člověk být nějak nemocný,“ dodala optimisticky Anička.

Další články

Načítám