Hlavní obsah
Článek

Splnil se jí sen, který si jako finalistka vytyčila. Influencerka Veronica Biasiol (26) se stala Miss Grand Czech Republic. „Šla jsem po tomhle titulu od samého začátku, protože Grand má všechno, co dělám celý život. Je to show, make-up, je to hodně výrazné,“ byla nadšená Veronica.

Právě dívky, které v této mezinárodní soutěži krásy v Asii bojují, stejně jako ona prošly většinou i chirurgickými úpravami. „Myslím, že se tam hodím. Ta Asie je hodně panenkovská. Ten trend tam takový je. Sama mám srovnaný nos a zvětšená prsa a už nehodlám nic přidávat, myslím, že je toho dost,“ míní.

Soustředit se na přípravu na finále bylo pro Veronicu náročnější než pro další dívky. Médii hýbal její rozchod s přítelkyní Bárou Mlejnkovou. „To sice ano, ale chtěla jsem, aby i lidé na sociálních sítích a ti, kdo sledují Miss, se nenechali stáhnout něčím, co je v tu chvíli senzací, protože jsou tady jiné, pozitivnější věci. A o těch chci, aby byl i tenhle večer,“ prohlásila.

I když se z korunky za své umístění těšila, radost jí ovšem kazil ještě rodinný rozkol. Aktuálně se totiž řeší její rozepře a maminkou Klárou, která na sociálních sítích publikuje prazvláštní posty ve vztahu ke své dceři. Podle informací Super.cz nedorazila ani na finálový večer, i když ji Veronica pozvala. K tomu, aby to komentovala, se ale nová Miss Grand Czech Republic moc neměla.

Další články

Načítám