Hlavní obsah
Článek

Ve zkušebnách StarDance už pilně dře také herečka Marta Dancingerová (32). Hvězda seriálů Kukačky nebo Zlatá labuť bude soutěžit po boku ostříleného tanečníka Martina Prágra. A po pár dnech na parketu už dokonce ukázali svůj první tanec.

„Tak my už máme tanec na první díl nachystaný,“ napsala herečka k tanečnímu videu, které sdílela. V džínové minisukni a krátkém topu předvedla svou ultra štíhlou figuru a první taneční kroky. Podle jejích kolegů už má jasné místo ve finále. „Marti, a vy přijdete teda až na finálový kolo?“ napsala jí herečka Veronika Arichteva.

„Dávám čtyřikrát desítku,“ připsala herečka Michaela Maurerová. „Absolutně nejlepší,“ stálo ve zprávě od Ivy Kubelkové. Takřka všichni letošní soutěžící už pilně trénují na parketu. A postupně začínají přicházet na to, jaká dřina je v následujících měsících čeká.

„Máme za sebou prvních pět dní tréninku. Je to zábava, ale zároveň nás to trochu bolí,“ svěřila se Marta Dancingerová, která přípravu rozhodně nepodcenila. Fyzičku už si začala trénovat před začátkem StarDance „Nerada běhám, ale našla jsem si švihadlo a to mě fakt baví,“ svěřila se Super.cz herečka.

Další články

Načítám