Hlavní obsah
Článek

Tak tomu se říká štěstí při plánování. Zpěvačka Leona Machálková (57) letní dovolenou z pracovních důvodů nestihla, takže se rozhodla, že k moři poletí až v září. A trefila se zrovna do týdne, kdy Česko sužují přívalové deště, zatímco v Řecku je krásné slunečné počasí.

„Moji milí, zdravím vás všechny co nejsrdečněji z dovolené na Krétě. Zdálo by se, že jsem zmizela právě včas,“ poslala Leona pozdravy svým fanouškům u snímku, kdy zapózovala pod modrou oblohou na břehu moře oblečená do plavek sice s dlouhými rukávy, nicméně dostatečně odhalujících, jakou si stále udržuje figuru.

Odlet byl plánovaný dlouhodobě, nebylo to tak, že by zpěvačka koupila letenky po pohledu na předpověď počasí. „Mohla jsem si dovolit odletět až v září, s dobrým pocitem, že mám za sebou spoustu letních koncertů s kapelou, ale hlavně že jsem natočila své vysněné vánoční album,“ vysvětlovala.

Machálková při svém vzkazu myslela i na ty, kteří takové štěstí jako ona, která se může vyhřívat pod paprsky řeckého slunce, nemají. „Mějte se hezky a držte se, jestli máte starosti s deštivou kalamitou,“ dodala.

Další články

Načítám