Hlavní obsah
Článek

Podmínkou účasti v soutěži krásy Miss Czech Republic je, aby dívky měly české občanství. To Alina Demenťjeva, která získala šerpu a korunku Miss International Czech Republic, splňuje.

I když pochází z Ukrajiny, Česko už dávno považuje za svůj domov. „Žijeme tady deset let, šest let už mám české občanství,“ řekla Super.cz půvabná blondýnka, která aktuálně studuje v rakouské Vídni. „Na gymnáziu jsem studovala němčinu a podařilo se mi udělat diplom na úroveň C1, což mi umožnilo v němčině studovat práva, i když jsem po roce přestoupila na studium v angličtině. Dokončím aspoň bakalářské studium, ale pak mám v plánu vrátit se do Česka,“ vysvětlovala.

Žije tady ostatně i její maminka s Alininým nevlastním otcem a mladším bratrem. Ti všichni včetně jejího přítele jí také na finále fandili. A nemá Alina strach, že by její vztah mohl skončit kvůli „missí nemoci“? „Čas a život ukážou, jestli k sobě patříme nebo nepatříme, ale missí nemoc to určitě neovlivní,“ krčila rameny.

Z toho, jaký titul na Miss získala, je nadšená. „Strašně moc jsem si to přála, celou dobu jsem bojovala právě o tenhle titul. Byl to můj sen moct reprezentovat právě na mezinárodní soutěži v Japonsku. Dala jsem do toho všechno a budu se snažit, abych přivezla domů další korunku,“ svěřila se.

Další články

Načítám