Hlavní obsah
Článek

Jeho svatba s krásnou Švédkou Rebeccou Rohlsson, s níž má roční dceru Freyi Ivy, se blíží mílovými kroky. Hokejista David Pastrňák (28) už musel splnit jen úkol vyzvednout snubní prstýnky a také svoje oblečení na obřad a následnou afterparty. Super.cz byl u toho.

Zatímco svatební šaty si vybrala Rebecca spolu se svojí maminkou v Bostonu, prsteny řešili snoubenci spolu. „Je to docela hezká historka, protože jsme šli Pařížskou, a protože žijeme v Americe, moc to tady neznáme. A když jsme procházeli kolem Alo Diamonds, Becku zaujala výloha a šli jsme dovnitř. Ani jsme nevěděli, že jde o českou firmu, což samozřejmě rád podpořím. Becka vybírala mezi třemi krásnými prsteny a nemohla se rozhodnout,“ vyprávěl David.

Zatímco on bude mít klasický hladký pánský prsten, Rebecca ho má osázený diamanty tak, aby se hodil k zásnubnímu prstenu. Cena modelu s názvem Sheer Elegance se pohybuje v řádu nižších statisíců. „Když si bere Čecha, měla by mít prstýnek z české firmy,“ mínil hokejista, který pro prsteny přišel sám, protože jeho snoubenka nechtěla mezi kamery.

Probrali jsme i další podrobnosti svatby, která ovšem v Česku neproběhne. A nebude to ani ve Švédsku, které je Rebečiným domovem. „Chtěli jsme to mít v Česku, ale jak se narodila Freya, trošku se nám otočil život k dobrému. Celé léto jsme byli v Americe, v Česku jsme byli jen týden nebo dva, tak nebyl čas jezdit po místech a hledat něco krásného,“ vysvětloval.

Dcera Freya bude mít jako družička také bílé šatičky. „Měli jsme zkoušku, jestli z nich nevyrostla, a moc jí to sluší,“ rozplýval se David. Nevěstiny šaty uvidí podle tradice až při obřadu. „Mě oblékají klasicky Poneři, kteří mi zachránili zadek a zvládli to neuvěřitelně rychle,“ pochvaloval si Pastrňák, kterému půjde za svědka jeho bratr.

Zajímalo nás i svatební menu. Objeví se i nějaká česká klasika? „Jídlo měla na starost paní, ale knedlíčková polévka určitě bude,“ usmíval se David. Hostů prý bude lehce pod sto. „Nebude to tak obrovské a moc se těším na všechny, co tam budou,“ uzavřel.

Další články

Načítám