Hlavní obsah
Článek

Na hřišti válel a celý svět mu ležel u nohou. Mimo fotbalový trávník ale Martin Fenin dělá jeden kiks za druhým. Po rozvodu s policistkou Beatou, která už dál nesnesla jeho excesy, to navíc vypadá, že rezignoval úplně. Plán má nyní jasný. Chce se upít k smrti, svěřil se Bildu.

„Zase piju. Od prvního dne, co jsem opustil léčebnu,“ pochlubil se v rozhovoru pro německý deník, během kterého upíjel vinný střik.

Tři měsíce tak byly evidentně k ničemu. Bývalý fotbalista je ale jiného názoru. „Ukázal jsem, že umím přestat, koneckonců jsem sportovec,“ nechal se slyšet s tím, že až bude chtít, s pitím sekne. Problémem je, že nechce.

Navíc mu aktuálně nic nebrání v tom, aby se propil celým dnem. „Celý den se dívám na YouTube a piju Jägera, kterým bojuju se smutkem. Tak moc miluji svou dceru,“ vysoukalo ze sebe někdejší fotbalové eso, které vsadilo na stejný „lék“ jako Iveta Bartošová. Ta bylinný likér navíc zapíjela mlékem, aby z ní nebyl cítit. Což se ukázalo jako fígl, který vůbec nefunguje.

Stejně jako kdysi zpěvačka, nemá ani Fenin aktuálně žádnou práci, která by ho mohla rozptýlit a přivést na jiné myšlenky. Na rozdíl od ní zatím nemusí řešit finance. Žije z peněz, které vydělal a šikovně investoval. Měsíčně utratí zhruba 90 tisíc korun, svěřil Bildu.

„Dříve nebo později se upiju k smrti,“ dodal Fenin. Poté ukázal na svou slinivku, která o sobě dala pořádně vědět už v roce 2018. V té době byl bývalý hráč Bundesligy několik týdnů v kómatu a zachránil ho až IKEM.

5
fotek

Další články

Načítám