Hlavní obsah
Článek

V úterý večer se na jednom přehlídkovém mole sešly modelingové legendy. Přiměla je k tomu znovu obnovená show Victoria’s Secret, která v minulosti platila za největší módní show roku. A byla to právě Tyra Banks (50), která měla tu čest kráčet v samém závěru pompézní přehlídky před všemi ostatními kráskami… Tyra nyní otevřeně promluvila o svých pocitech a také o tom, kolik od své poslední účasti na přehlídce VS přibrala.

Padesátiletá rodačka z Kalifornie přijala pozvání do pořadu The Drew Barrymore Show, kde s Drew pohovořila o tom, co ji přimělo vrátit se po devatenácti letech na molo slavné přehlídky, jejíž bývala nedílnou součástí téměř od samého počátku. Značka totiž svou první show představila v roce 1995 a Tyra se v ní objevila hned v následujícím roce. Poté v ní setrvala až do roku 2005.

A nyní, po šestileté pauze, kdy značka od show upustila, se Banks vrátila v plné parádě. Modelka přiznala, že tentokrát si své působení v show užila úplně jinak a byla konečně sama sebou. Dříve si podle svých slov připadala spíš jako prázdná nádoba. Tyra se zamyslela i nad tím, jak se v průběhu let změnilo její tělo.

„Co bylo také jiné, byla má prsa. Ta byla tak desetkrát větší, protože jsem tentokrát byla na mole přibližně o dvacet kilo těžší, než když jsem šla do modelingového důchodu. Takže jsem si hlavně opakovala ‚Nespadni, nespadni‘,“ prozradila Tyra, která se po odchodu od VS věnovala převážně moderování. Nejznámější je přitom její pořad Amerika hledá topmodelku, který se vysílá již od roku 2003.

4
fotky

Další články

Načítám