Hlavní obsah
Článek

Týnuš Třešničková (28) je jedna z nejúspěšnějších českých influencerek a za plody své práce si čas od času pořídí i nějaký ten designový dáreček. Tentokrát sáhla do kapsy o něco hlouběji, koupila si totiž luxusní vůz, který byl už roky jejím velkým snem.

„Když se dlouholetý sen stane skutečností. #dreamcar #gclass,“ napsala Týnuš k videu, na kterém si vyzvedává svoje nové „géčko“ v modré barvě, jehož průměrná cena se pohybuje kolem tří milionů korun. Záleží na výbavě, kterou si klient vybere.

Bylo znát, že má krásná brunetka z nákupu obrovskou radost, kterou jí většina příznivců upřímně přeje. „Opět gratuluji. Jsem za tebe tak šťastný,“ vzkázal její expartner Davide. „Ta barva je skvělá! Jsi girlboss,“ napsala kamarádka Bé Hà Nguyen. „Wow, ta barvička! Sakra, ten k tobě sedne. Věděla jsem, že nebudeš mít obyčejnou klasiku,“ napsala další ze stovky příznivkyň. Přesto se v komentářích našlo i několik poznámek od rýpalů.

„Na světě je tolik luxusních aut a Týnuš si vybere tohle. To je auto, jak někam do války. Připomínající tank, a ještě se vůbec nehodí pro ženskou,“ napsal jeden z nich. Avšak z takových komentářů si Týnuš těžkou hlavu rozhodně nedělá. V galerii se podívejte, jakého mazlíka si pořídila.

Další články

Načítám