Hlavní obsah
Článek

Už několikátým rokem si navzájem na festivalovém openingu dělají v Karlových Varech společnost herečky Petra Nesvačilová (38)Hana Vagnerová (41). Letos se dokonce snažily barevně vyladit modely, i když ti, kdo barevné akcenty hůř rozeznávají, o tom mohou pochybovat stejně jako my.

„Tedy nedomlouvaly jsme se, ale jsme vyladěné v podobné tónině,“ poukázaly na odstíny růžové, které jejich návrháři – pro Petru Tatiana Kovaříková, pro Hanku značka Jamine – volili. „Tatiana je šila přímo pro mne a vždycky mě přiměje k barvám, o kterých bych sama nepřemýšlela. Jsem vděčná za její odvahu,“ prozradila Petra. „Růžová je vždycky dobrá,“ dodala Hanka.

A jak mají herečky v plánu dobu na festivalu trávit? Hanka tady bude do úterý. „Hrozně bych chtěla stihnout film Jirky Mádla Vlny, těším se na něj, držím mu palce a věřím, že to bude krásný. A mám tady i pracovní povinnosti a chci vidět kamarády, které jsem přes rok neviděla,“ upřesnila Vagnerová.

„Já tady budu nejspíš jen do neděle. Mám tady film Aristokratka a také představujeme nový celovečerní film Derby, ve kterém mám hlavní ženskou roli. Ten bude mít premiéru za rok,“ pochlubila se Petra.

Další články

Načítám