Hlavní obsah
Článek

Když balila plavky na dovolenou v Chorvatsku, kam vyrazila s přítelem Davidem, ještě nemohla vidět nejnovější díl našeho pořadu Fashion Boss. Jinak by si možná aktuální Miss Czech Republic Adéla Štroffeková (22) svůj výběr rozmyslela.

Blondýnka s přírodními pětkami svoji luxusní postavičku předvedla na dovolené hned v několika typech plavek. Ty poslední, bílé s aplikací květiny na horním i spodním díle, už před pár měsíci oblékla účastnice reality show Love Island Gabriela Gášpárová (23) na Maledivách.

A právě ty se dostaly do hledáčku Filipa Vaňka (46). Patřily k těm, které v plavkovém speciálu zkritizoval. „Ty plavky na mě působí dojmem, že nesedí, že jsou shrnuté jak v oblasti rozkroku, tak prsou. Když se namočí, má ta látka ještě tendenci povolit. Plavky, které nejsou na těle napnuté, jsou nevzhledné a ve finále vám škodí,“ uvedl Vaněk s tím, že v tomto případě nepomůže ani štíhlá postava.

Adéla a Gabriela mají postavy podobné, s výjimkou ňader. Gášpárová si k jejich vzhledu nechala pomoci od plastického chirurga. Zda měl náš Fashion Boss pravdu, posuďte sami ve fotogalerii.

Další články

Načítám