Hlavní obsah
Článek

Francouzský skokan o tyči Anthony Ammirati (21) prožíval o víkendu velké zklamání, když se na olympiádě nedostal do finále. Juniorský mistr světa a Evropy se místo toho stal hvězdou sociálních sítí, kde se šířilo video se záběrem, jak při svém pokusu překonat 570 centimetrů zavadil svým přirozením o laťku, což přispělo k jejímu pádu a tyčkařově konci v soutěži.

S lechtivou ale lukrativní nabídkou se nyní ozvala produkce, která má na starosti zábavu pro dospělé. Šéf porno webu CamSoda se vytasil s nabídkou v přepočtu téměř šesti milionů korun.

„To vše výměnou za šedesátiminutovou show s webkamerou, ve které předvádíte své nádobíčko, samozřejmě bez laťky,“ citoval web TMZ.com Daryna Parkera ze zmínění společnosti.

Ammirati prý tentokrát samozřejmě nebude muset řešit, zda jeho upnuté šortky plní svou funkci. „Jen ať všechno zůstane, tak jak je,“ zapojil svou fantazii byznysmen, který prý u atleta vypozoroval velký talent. Nikoliv ale v tom, co by si sám sportovec nejvíc přál.

Ammirati ostatně svůj neúspěch určitě nesvádí na své nádobíčko. Příště prý jen zkrátka musí více trénovat a drobné zavadění o laťku nebude muset vůbec řešit. „Jsem strašně zklamaný. Chybělo mi pár technických tréninků, abych vyladil detaily,“ litoval na stránkách francouzské federace smutný olympionik.

Další články

Načítám