Hlavní obsah
Článek

Úspěch v krajských volbách Andrej Babiš (70) a jeho parta z ANO náležitě oslavili. Babiš se ve svém volebním štábu rozparádil natolik, že by porota StarDance zbledla závistí. Z repráku vyhrávaly italské šlágry i hitmaker Michal David (64).

„Máme rádi Itálii… Prosecco!“ zvolal Babiš a pustil se do tanečku s někdejší ministryní spravedlnosti Helenou Válkovou (73). K tanci se brzy připojil i bývalý „dvojministr“ Karel Havlíček (50) a děly se věci. Babiš nezapomněl ani na kroucení boky, ještě chvíli a možná by předvedl i brazilskou sambu.

Expremiér by z fleku mohl hrát i ve filmu Jak svět přichází o básníky, ze které pochází legendární hláška „A ty pohyby u toho zpívání, pane Bouchal, ty vám poradil kdo?“

A jaké byly reakce na Babišův vítězný tanec? Zatímco jeho příznivci slaví, odpůrci neskrývají svou zlost. „ANO, jsme v pi*i,“ zaznělo v komentářích na sociální síti. „Hříšný tanec aneb Babiš nebude sedět v koutě,“ smáli se jiní. „A hned je jasné, čí byl ten koks na hajzlu ve Sněmovně,“ vtipkovalo se ve velkém. „Lidi hned zapomenou, jakmile se jim začne mazat med kolem pusy a ten taneček, to je k pláči dva kostlivci se kroutí,“ děsila se paní Daniela.

Babiš by si z fleku mohl zatančit ve filmu Jak svět přichází o básníky

„Velebnosti, jdu blejt,“ vypůjčil si hlášku ze Slunce seno… další komentující. „Já mu to nakonec snad přeju. My si to jako národ fakt zasloužíme,“ napsal další. „35 let po revoluci nám tu tančí komunisti. Strašná ostuda,“ změnila rovnou Babišovi partaj další jeho odpůrkyně.

Voliči ANO ale slavili společně s Babišem. „Gratulace, pane Babiš, jste frajer,“ stálo také v diskusích. „Náhodou super, aspoň to není žádný upocený páprda,“ pochvalovala si paní Irena. „Podle premiéra Fialy to nebyla drtivá porážka ODS. Buď má Fiala problém s vnímáním reality, nebo je to nestydatý, prolhaný a směšný kašpar. Přikláním se ke druhé možnosti,“ plísnil Petra Fialu pan Michal.

Ve štábu ANO se slavilo vskutku bujaře, ranní kocovina ale asi opravdu bude více bolet premiéra Petra Fialu, jehož ODS řečeno jeho slovy „uspěla i neuspěla“, na což jsou jeho voliči alergičtí a kritizují, že nemá žádnou sebereflexi.

Aby ještě Babiš příští rok nespustil ještě divočejší taneček, tentokrát mezi hroby jeho odpůrců. „Díky, že ty a zbytek vlády děláte vše k tomu, aby estébák, populisti, komunisti a podobný plevel dotáhli tuhle zemi do ještě větších sraček, než zvládli,“ vzkázal premiérovi v diskusi na jeho síti X jeden z voličů. A v podobném duchu se nesly desítky dalších. Fiala asi neměl lehké povolební spaní.

Další články

Načítám