Hlavní obsah
Článek

Jitka Boho (32) vypadá i čtrnáct let po vítězství v soutěži Česká Miss výborně. Krásná brunetka a maminka dvou dětí se netají tím, že pravidelně cvičí a dbá na zdravý životní styl, což se ostatně odráží i na její štíhlé postavě.

Avšak ani ta není dle jejích slov bez nedokonalostí, jak uvedla a názorně ukázala na sociálních sítích, kam přidala dva snímky, kde porovnává své bříško, jak vypadá během pózy a během uvolnění.

„Někdy člověk musí jít věcem trochu naproti. Netoužím po dokonalosti, ale člověk, pokud dbá na své zdraví, záleží mu samozřejmě i na tělesné kondici. A záměrně nepíšu ‚na postavě‘, protože každý jsme jiný a každý máme jiné parametry a jinou představu. Sdílím znovu ‚jiný úhel pohledu‘, protože to je realita! Na druhou stranu to neznamená, že na to kašlu! Naopak! Stále cvičím každý den, a k tomu všemu si dopřávám i kvalitní doplňky stravy,“ napsala Jitka k fotografiím.

„Jste úžasná žena. Vy se musíte hodně snažit, aby byly vidět špíčky,“ napsala jedna z fanynek, se kterou další souhlasí. Avšak našli se i rýpalové, kteří se s hejtem nemazlili. „Stačí trochu přestat žrát a více cvičit. Ty faldy jsou děsné,“ napsal sledující, kterému Jitka odpověděla. „Že jo?! Taky to tak vidím, musím míň žrát a ono to půjde,“ napsala s úsměvem a nadhledem. V tomto případě je znát, že si Jitka ze zlých jazyků rozhodně nic nedělá.

Související témata:

Další články

Načítám