Hlavní obsah
Článek

I když Dominika Mesarošová (38) doufala, že se po rozchodu s otcem syna Eliána s expartnerem na všem v klidu dohodnou, vypadá to, že opak bude pravdou a začíná tvrdý boj. A na dohodu to zatím rozhodně nevypadá.

To dokazuje i e-mail, který Mesarošová dostala od právničky svého ex Tomáše Novotného. Ten chce ještě před prvním soudním stáním zpět i televizi, kterou daroval synovi a již má malý Elián, který v září oslaví šesté narozeniny, ve svém dětském pokojíčku.

„Přišel mi požadavek na vrácení darované televize synovi do pokojíčku,“ komentovala e-mail Mesarošová.

V e-mailu, který exmodelka zveřejnila na sociální síti, advokátka píše, že její klient chce, aby mu Mesarošová předala jeho cestovní pas, televizi a tiskárnu zakoupenou v roce 2019, a to do 15 dnů. V případě, že by tak neučinila, advokátka bude dle jejích slov nucena na Mesarošovou podat žalobu.

„Je to televize, kterou sám Tomáš malému montoval v pokojíčku. Byla to darovaná věc. Tak jsem se zeptala jeho advokátky, zda opravdu chce její klient odmontovat Eliánkovi televizi. Zatím čekáme na odpověď. Já nemám problém mu ji vrátit a koupit malému stejnou televizi. Pas jsem mu samozřejmě vrátila,“ řekla Super.cz Mesarošová.

Další články

Načítám