Hlavní obsah
Článek

Novou tváří návrháře Lukáše Macháčka se tentokrát nestala žádná modelka. Začal se starat o oblékání herečky Lenky Vlasákové (52). Ta jeho model poprvé oblékla na premiéru filmu Matka v trapu a další vynesla na karlovarském filmovém festivalu. „Stará se tady o mne, má mě v oku,“ je potěšená herečka, kterou doprovázel manžel herec Jan Dolanský (46).

Lenka strávila ve Varech tři dny, na všechny měla připravené speciální outfity. „Jsem tady nepracovně. Těšila jsem se hlavně na filmy, ale lístky na ty, které jsem chtěla vidět, jsem nesehnala. Ale v rámci alternativního programu tady máme spoustu přátel, se kterými se rádi uvidíme,“ vysvětlovala.

Zajímal nás i její další letní program. „Léto budu mít napůl pracovní. Červenec mám volný, v srpnu už budu pracovat. Mám natáčení a divadlo,“ upřesnila Lenka Vlasáková. K rozhovoru jsme přizvali také jejího manžela, protože jsme byli zvědaví, jak je herecký pár spokojený s tím, že se jejich syn Max vydal v jejich profesních stopách.

„Je skvělý a myslím, že je hrozně talentovaný. Jsme na něj pyšní,“ prohlásili svorně. Dolanský ovšem připustil, že by se nezlobil, kdyby byl ze syna místo herce třeba lékař. „Vybral si to sám, takže se bude muset protloukat sám stejně jako my. Asi bych byl rád, kdyby byl doktor a někdo by se o mě postaral, protože budu stárnout,“ uzavřel Dolanský.

Další články

Načítám