Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Maurerová (44) si své soukromí velmi střeží. Už od začátku vztahu tají tvář svého partnera, se kterým má dceru Emmu. Po čase nyní odhalila, s kým už osm let žije, místo obličeje však předvedla přítelovy svaly.

Na Den otců tak zveřejnila střípky z dovolené v Řecku, kde si užívají. „Vše nejlepší, tatínku, udržuj si hladinku! Svojí nejmladší dceři jsem pořídila přesně takového tátu, jakého bych si sama přála,“ svěřila se herečka, která se objevovala v seriálu Zlatá labuť v roli prodavačky Elišky.

Herečka se zvěčnila se svým partnerem nejen na pláži, ale také ve společném objetí. Místo tváře svého muže tak odhalila jeho svalnaté paže. „Ta ruka vypadá monstrózně,“ napsala jí ke snímkům, kterými se Míša Maurerová pochlubila, jedna z fanynek.

Maurerová má z manželství s ex Milanem Kožíškem dvojčata Magdalenu a Josefa, na Vánoce 2018 se pak stala trojnásobnou maminkou. S přítelem už žije osm let, překonali i menší krizi a vztah jim stále klape i bez toho, aby ho herečka ukazovala světu.

Další články

Načítám