Hlavní obsah
Článek

Pekelná kuchyně už brzy otevře své brány. Radek Kašpárek (43) přivítá profesionální kuchaře z celé republiky a ti se utkají o pozici kreativního šéfkuchaře v jeho restauracích a 2,5 milionu korun. Show také poodkryje drsný svět profesionální kuchyně, kde se nic neodpouští a akceptuje se jen perfektně odvedená práce.

„Hell’s Kitchen je kuchařská reality show, do které se rozhodli pod mým vedením vstoupit profesionální kuchaři. Ostrý jsem a na obrazovkách budu, ale tu lidskou tvář jsem si zanechal. Doufám, že to diváky tolik pohoršovat nebude,“ řekl Radek Super.cz s tím, že na place tekly i slzy a atmosféra se dala krájet.

Soutěžící budou na začátku rozděleni do dvou týmů, které se utkají v náročných kulinářských úkolech. Každý soutěžící bude mít jedinečnou příležitost ukázat své dovednosti, kreativitu a schopnost pracovat pod tlakem, aby se stal tím, kdo nakonec zvítězí.

V galerii se podívejte nejen na prvních 9 soutěžících, ale také na prostory, ve kterých bydleli. Hell’s Kitchen Česko startuje na TV Nova ve středu 28. srpna.

Související témata:

Další články

Načítám