Hlavní obsah
Článek

Není pochyb o tom, že Petr Pavel na hokejové finále vyrazil hlavně proto, že ho sport baví a chtěl být u toho. Ne aby sbíral cenné politické body. I tak mají někteří lidé pocit, že tam vyrazil ze zištných příčin. Co jim odpověděl?

„Na tento večer nikdo z nás jen tak nezapomene,“ shrnul na Facebooku prezident, jehož reakce hovořila za vše. A rychle a účinně zavřela ústa všem zlým jazykům. Těm pak dali co proto i Pavlovi fanoušci.

„Bylo vidět, že i kluci vás rádi vidí a mají k vám respekt! Kéž by nám ta radost aspoň vydržela déle, než si tady někdo přijde odplivnout,“ poznamenal Pette.

„To nezapomenu. Nestává se často, aby komunista v převleku za demokrata fandil hokeji. Tfuj,“ zkusil to přece jen Josef. Dlužno dodat, že byl v menšině.

„Děkuji, pane prezidente, že jste fandil a osobně popřál klukům. Jste nejlepší prezident, co tu kdy byl. A ostatní, co vám nepřejí, ať se ukoušou zlostí,“ reagoval na jeho status Zdeněk, kterého poté podpořily zástupy dalších.

„Je mi záhadou, proč panu prezidentovi lezou na zeď jeho odpůrci a hejtují a hejtují. To je mi najednou disidentů, co za totáče bojovali proti komančům,“ podivila se Milena, která nechápe, že dotyční zneužili ke kritice prezidenta i povedený hokejový šampionát.

Další články

Načítám