Hlavní obsah
Článek

Herečka Lenka Zahradnická je trojnásobnou maminkou. S manželem a dcerami Jovankou a Jasmínkou přivítali na světě chlapečka Jonáše. Herečka je stále v porodnici, z lůžka už stihla poslat pozdrav svým fanouškům.

A dokonce se pustila do odpovídání na dotazy, které jí její sledující zaslali. Spolu s tím také popsala, jak se po třetím porodu cítí. „Bolí mě úplně všechno. Mám seklá záda, zavinující se děloha potřetí je teda hodně bezvadnost. Prsa jsou dlouhá, nateklá a v ohni, ale když se kouknu na Jonáše, tak je mi to všechno jedno. To prostě přejde. A patří to k tomu,“ svěřila se herečka, která výběr jména pro chlapečka nechala na svých dcerách.

„Jméno vymyslely holčičky, bylo to na první dobrou. Já jsem s tím jménem v pohodě. Manžel s tím trochu bojoval, protože jsme se nad tím ani pořádně nezamysleli, ale myslím, že to tak dopadne, protože jiné v záloze nemáme,“ svěřila se Super.cz Zahradnická před porodem.

Syna přivedla na svět v porodnici v Příbrami. „Třikrát jsem měla to štěstí rodit přirozeně,“ dodala Lenka, která je sama zvědavá, jak to všechno bude zvládat. „Jsem zvědavá, jsem natěšená, a hlavně na to nejsem sama. Mám nejlepšího muže a skvělý chůvy. A bezpočet tet a strýců,“ prozradila herečka.

Další články

Načítám