Hlavní obsah
Článek

Brazilská ikona modelingu Adriana Lima (43) může cítit pořádné zadostiučinění. Během posledního roku a půl se totiž setkala s řadou nehezkých komentářů internetových trollů. Po šesti letech, kdy oznámila svůj odchod od Victoria’s Secret, se její fanoušci mají na co těšit. Adrianu totiž znovu spatří na přehlídkovém mole ikonické módní show této značky, která proběhne již dnes večer…

Triumfální návrat krásky s magickým pohledem oznámila na svém instagramovém účtu samotná značka, pro niž Adriana pracovala neuvěřitelných dvacet let. Lima byla zároveň jejich nejdéle sloužícím andílkem a účastnila se osmnácti jejich slavných přehlídek.

Třiačtyřicetiletá modelka, která se po mateřské pauze začala ve společnosti objevovat loni v březnu, se dočkala velmi rozporuplných reakcí. Lima, která je maminkou dvou dcer z předchozího vztahu a zároveň dvouletého syna Cyana, jehož má se svým současným manželem Andrem Lemmersem, podle mnohých vypadala jinak, než jak si ji lidé pamatovali. Většina kritizovala její údajně vytažený obličej, jiní se naváželi do pár kil navíc, která si odnesla z posledního těhotenství.

Možná i proto se Adriana v posledních měsících stáhla do ústraní a zřejmě na sobě tvrdě pracovala. Výsledky své píle předvedla na nedávné akci a nyní i na nejslavnější přehlídce spodního prádla, která se po šestileté pauze opět koná.

K příležitosti oznámení opětovné spolupráce natočila Lima i originální video, na němž modelka nasedá do taxi v New Yorku. Když se jí řidič zeptá, kam to bude, odvětí Adriana: „Domů. Jdu domů.“ Taxikář jí pak nepříliš přívětivě odpoví: „Nevím, kde sakra bydlíš,“ načež Lima s úsměvem řekne: „Ach promiň, můžeš mě vysadit na přehlídce Victoria’s Secret.“ Poté už se jen modelka podívá do kamery a řekne: „Jsem zpátky.“

5
fotek

Další články

Načítám