Hlavní obsah
Článek

Na ostrov proslulý nočním životem vyrazily tři slavné dámy, o jejichž přátelství mnozí dosud netušili. Na pláži na Ibize byste tak momentálně mohli narazit nejen na nestárnoucí topmodelku Naomi Campbell (54), ale i na dvě krásné herečky Eizu González (34) a Michelle Rodriguez (46).

Přestože Naomi dělí od americké hvězdy Rychle a zběsile dekáda a od mexické krásky ze seriálového zpracování Od soumraku do úsvitu dokonce dekády dvě, rozhodně si s nimi v bikinách v ničem nezadá. Modelingová stálice je zkrátka hříčkou přírody a v 54 letech nejen, že si udržuje vyrýsovanou postavu, ale i její pokožka je stále hladká a vypnutá jako zamlada.

Slavné trio se na ostrově před pár dny vydalo i do samého historického centra, kde se v  místních malých buticích poohlížely dámy po něčem pěkném na sebe. Ovšem nepojaly dovolenou jen jako dámskou jízdu, během jejich výletu na jachtě byl spatřen i filmový producent Mohammed Al Turki (38), s nímž je Naomi už nějaký čas spojována. Mezi dalšími přáteli na palubě se nacházela ještě například italská modelka Afef Jnifen.

Další články

Načítám