Hlavní obsah
Článek

Na to nejlepší se vyplatí počkat, to nepřichází hned. Svoje o tom ví i Vlaďka Erbová (42), která o víkendu řekla ano dlouholetému partnerovi, restauratérovi Petru Hynkovi. A byl to vpravdě výjimečný den.

„Vdávala jsem se potřetí a přiznám se, že na začátku jsem měla trochu obavy. Co jiného vás napadá, když jde o vaši třetí svatbu,“ ptala se sama sebe známá kráska, které se v souvislosti s veselkou chtě nechtě promítly doby dávno minulé.

Svůj velký den si mrzením nad vztahy, které nakonec skončily nezdarem, naštěstí nenechala pokazit. Za hlavu hodila i „staré dobré“ co tomu řeknou lidi… I to jí vytanulo na mysli, ať chtěla, nebo nebo ne.

„Řekla jsem si: Žijeme jen jednou. Proč mě mají soudit ti, kdo nechodí v mých botách? Poté, co jsem si tohle uvědomila, už to byla jedna velká nádhera,“ řekla nám šťastná paní Hynková.

„Tentokrát jsem nechtěla nic velkého a okázalého. Oběma nám šlo hlavně o to, abychom si to užili hlavně my sami a naši nejbližší. Člověk si najednou uvědomí, co je důležité, že zástupy hostů a okázalost na každém kroku to fakt nejsou,“ doplnila Vlaďka.

„Do třetice všeho dobrého,“ dodala pokorně s tím, že od základů přehodnotila priority a od té doby si život užívá bez ohledu na to, co tomu řeknou lidi. „I z toho důvodů jsem to nikde neventilovala ani se nechlubila,“ prozradila modelka, které to v její den D náramně slušelo. Stejně jako šťastnému ženichovi.

Přesvědčit se o tom můžete i vy. V následující fotogalerii se ujistíte o tom, že novomanželé měli svůj den promyšlený do posledního detailu.

Další články

Načítám