Hlavní obsah
Článek

Vztah zápasníka Makhmuda Muradova a Sabiny Karáskové jenom kvete. Nedávno se hrdličky pochlubily novým hnízdečkem lásky, nyní společným snímkem s dcerkou Ruminkou, kterou si bijec nese ze vztahu s Monikou Bagárovou. Vypadají jako šťastná rodinka.

Makhmudův definitivní návrat do Česka, zdá se, páru prospívá. Není tomu tak dávno, co Muradov (34) čelil vyhazovu z elitní světové organizace UFC, pod níž v posledních letech zápasil, načež ohlásil návrat do Oktagonu. Díky přesunu do tuzemské organizace se nyní zdržuje převážně doma a více času může věnovat nejen své přítelkyni Sabině Karáskové, ale také dcerce Rumince, kterou má z předchozího vztahu se zpěvačkou Monikou Bagárovou. A vypadá to, že jejich vztah nyní jen kvete.

Makhmud se Sabinou koncem července učinili velký vztahový krok - na sociálních sítích se pochlubili novým hnízdečkem lásky. Nyní navíc zápasník zveřejnil snímek s partnerkou i malou Ruminkou, který vystihl jediným, vše říkajícím slovem. „Štěstí,“ napsal bijec pod fotku, na níž působí jako rodina ze žurnálu.

Že by Makhmud se Sabinou trénovali na společnou rodinu? Zápasník s uzbeckými kořeny se netají tím, že by si další dítě přál.

Související témata:

Další články

Načítám