Hlavní obsah
Článek

Letošní nejstarší účastnicí StarDance je herečka Jana Paulová (69), která příští rok oslaví sedmdesátiny. Má ale tolik energie, že by jí mohli mladší soutěžící závidět. Taneční tréninky s Robinem Ondráčkem už teď prospěly její postavě. Herečka shodila 8 kilo a vypadá výborně.

S Janou jsme zažertovali, zda na Robina, s nímž teď tráví nejvíce času, nežárlí její osudoví muži, ať už manžel Milan Svoboda, nebo pracovní partneři Pavel ZedníčekVáclav Vydra. „Čmaňovi už jsem ho představila a ten pak o něm básnil, a i manželovi stačil jeden telefonát, kdy Robin použil slovíčko z obecné češtiny, aby usoudil, že jsem v dobrých rukou. Jen s Vaškem jsme si ani nestihli promluvit,“ vypočítala herečka.

Paulová musela po náročném tréninku zvládnout už i divadelní představení a nebylo to jednoduché. „Je jasné, že takové pohyby, jako je kroutit osmičku pánví nebo být mnoho hodin zakloněný, člověk běžně nedělá. Pro Robina je to běžné, ale já to samozřejmě cítím,“ krčila rameny herečka, která si ale na bolest, zejména bříšek prstů, stěžovat nechce.

„Ty jsou samozřejmě nejexponovanější a měla bych chuť je nechat uříznout a vyměnit. Že bych šla v tanečních botičkách na túru do Tater, tak to tedy ne,“ smála se Jana, která ostatně žertovala během celého rozhovoru, na který se můžete podívat na našem videu.

Tréninky zasáhnou nejen do hereččina pracovního, ale také soukromého života. Byla zvyklá často létat za dcerou a vnučkou, které žijí v Británii. „Prohodíme si to a holky přiletí za mnou. A moje rodina mě do toho trošku navezla, tak ať si teď vaří, starají se,“ krčila rameny. Velmi ji těší, jak se jí daří díky intenzivnímu pohybu shazovat kila. „Už je to osm a doufám, že to ještě pár bude. Člověk ani nepotřebuje tolik jíst, protože mnohdy jíme jen proto, že nejsem dost šťastní anebo se nudíme,“ soudí herečka.

Další články

Načítám