Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Arichteva (38) nevěřila vlastním očím. Manželka Filipa Blažka (50) Jolana se do ní na sociální síti nevybíravě pustila a napsala jí zprávu, kterou obvykle píší na Instagramu ti nejsprostší hateři.

„Tvl ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže,“ přišlo do zprávy Veronice z pracovního profilu Jolany, navíc se zvracícím emotikonem. Jolana Blažková je nehtařkou a stará se například o nehty zpěvačky Moniky Absolonové.

Veronika si nejdříve myslela, že jde o neznámý profil, jaké bylo pro ni překvapení, když zjistila, kdo za touto zprávou stojí. „Tak do tohohle studia v Radotíně se zcela určitě nikdy nepodívám,“ napsala Veronika a přidala zprávu, která jí od Blažkové přišla„Jsem si říkala, co to je za fejk profil zas a ono ne. Ona je to Jolana Blažková. To je ostuda, Filipe Blažku. Tvoji ženu bohužel označit nejde,“ dodala Arichteva.

Vyjádření Jolany Blažkové na sebe nenechalo dlouho čekat. „My se máme v rodině a neustále Veronika bojuje se mnou. Já jí to napsala do soukromé zprávy a ona to zveřejnila. Nevím, jestli se chce zviditelnit. Ona to zveřejnila, já ne. Já jí to psala osobně,“ překvapila Jolana s tím, že si za svým vyjádřením stojí.

„Napsala jsem do zprávy, že je to hnus. A za tím si stojím, protože už s tím mohla něco dávno udělat,“ dodala Blažková pro web vipstar.cz.

Další články

Načítám