Hlavní obsah
Článek

Transgender dcera Elona Muska se rozhodla poprvé v životě veřejně promluvit o tom, jak se k ní choval její otec. Učinila tak po jeho posledních poznámkách na svoji osobu a rozhodně ho nešetřila.

Dvacetiletá Vivian Jenna Wilson v rozhovoru pro NBC News telefonicky reagovala na komentáře ohledně její transgender identity, které Elon Musk učinil během rozhovoru s psychologem Jordanem Petersonem na síti X. Podnikatel řekl, že Vivian „není dívka“ a že je jeho syn Xavier „obrazně mrtvý“. Navíc byl prý oklamán, když musel podepsat papíry nutné k povolení tranzice v synových šestnácti letech, protože mu bylo řečeno, že by jeho potomek mohl spáchat sebevraždu.

Miliardářova dcera si ale tyto výroky nenechala líbit a řekla, že její otec rozhodně oklamán nebyl a poté, co zprvu váhal, nakonec dobře věděl, co dělá, když se rozhodl příslušné dokumenty podepsat. Podle Vivian prohlášení jejího otce překročila hranici.

„Myslím, že předpokládal, že nic neřeknu a nechám to bez námitek. Což neudělám, protože pokud o mně budeš bezostyšně lhát milionovému publiku, nebudu to jen tak ignorovat,“ nechala se slyšet Vivian Jenna Wilson. Dál řekla i to, že Elon Musk nebyl podporujícím otcem a byl přítomen jen občas, o děti se prý staraly matka a chůvy, i když měl podnikatel společnou péči, a že i když už přítomen byl, byl chladný, nadával jí a chtěl potlačit její ženské rysy.

„Byla jsem ve čtvrté třídě. Jeli jsme na výlet, o kterém jsem nevěděla, že je vlastně jen reklamou na jedno z aut - nepamatuji si na které - a on na mě konstantě křičel, protože byl můj hlas příliš vysoký,“ svěřila Vivian.

Vivian, tehdy ještě Xavier a jeho dvojče Griffin se narodili miliardářově první manželce Justine Musk, se kterou se rozvedl v roce 2008. Dohromady má Elon 12 dětí. Vivian Jenna Wilson studuje jazyky a dlouho se vyhýbala kontaktu s médii. V roce 2022 ale vzbudila pozornost, když požádala o změnu jména a uvedla jméno svého otce. „Už nežiju se svým biologickým otcem ani si nepřeji být s ním v žádném případě, tvaru nebo formě,“ uvedla tehdy u soudu, když si nechala odstranit otcovo příjmení.

Související témata:

Další články

Načítám