Hlavní obsah
Článek

Slovenská herečka Kamila Magálová (73) prožívá velmi bolestné období. Hvězda filmů Líbáš jako Bůh a Líbáš jako Ďábel přišla tragicky o syna. Slovenská média nyní upřesňují, jak Martin přišel o život.

Neštěstí se odehrálo v Itálii během koňského póla, který Martin Magál miloval. „Byla to nehoda, Martin si právě vyměnil koně, měl plnokrevníka. Kůň byl velmi nervózní. Jeho tým vyhrál 7:4. Byl všude na hřišti v plné rychlosti. Hned, jak nasedl na tohoto koně, vystartoval do hry. První akce, sám naháněl míč. Během hry, v 70kilometrové rychlosti za hodinu, se jeho kůň náhle sám splašil. Martin odletěl 3,5 metru a spadl na zem,“ cituje slovenský web Nový čas svůj zdroj z italského klubu VAS polo club.

Martin byl následně převezen do nemocnice v italské Sieně. „Měl vnitřní zlomeniny, přetrženou aortu. Nedalo se nic dělat. Bylo to drama. Prožíváme obrovský smutek. Navždy si ho budeme pamatovat,“ doplňuje zdroj slovenského webu.

K úmrtí syna herečky, který byl úspěšným advokátem, se vyjádřil i bývalý prezident Slovenska Andrej Kiska. „Martin Magál byl úspěšný člověk s obrovským srdcem. Dobrým andělem byl od vzniku této nadace. Pomáhal, radil. Nacházel nové anděly, partnery. Když jsme zakládali Romade, zase nezaváhal ani vteřinu a právní kancelář, kde pracuje, nám poskytla zdarma své služby. Život člověka se neměří jeho délkou, ale stopou, kterou po sobě zanechá. Martine, Tvá stopa je silná a nesmazatelná. Děkujeme!“ napsal bývalý politik na sociální síti.

Další články

Načítám