Hlavní obsah
Článek

Česká MMA zápasnice Lucie Pudilová prožívá těžké životní období. Při vážné dopravní nehodě přišla o svého mladšího bratra, který na místě zemřel.

K nehodě došlo ve čtvrtek večer v Cetyni u Příbrami. „Došlo k havárii osobního vozidla Škoda Rapid, v němž cestovali i tři mladiství. Dvacetiletý řidič nezvládl zatáčku, s vozidlem dostal smyk a narazil do stromu. V autě cestovalo pět osob, čtyři z nich byly převezeny do nemocnice, dvě letecky, dvě pozemní cestou. Jedna osoba bohužel zraněním podlehla,“ řekla pro iDnes policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Později se ukázalo, že při nehodě zemřel právě bratr Lucie Pudilové, který měl řídit. Zlomená zápasnice se k situaci vyjádřila na sociálních sítích, kde se s bratrem slovy rozloučila.

„Poslední rozhovor s mým malinkým šampionem jsem měla, když jsem se ho ptala, proč nepřišel na trénink, a vysvětlovala jsem mu, že tam musí chodit. Slíbil mi, že bude chodit, a dnes jsem měla slíbený tanec v tanečních. Jsem zdrcená a zlomená, nikdy na tebe nezapomenu a navždy budeš v mém srdci,“ uvedla Lucie Pudilová v srdceryvném příspěvku.

Další články

Načítám