Hlavní obsah
Článek

Co se asi honilo v hlavě zpěvákovi, který se minulou středu vrhl nebo který vypadl z balkonu v Buenos Aires? Liam Payne (†31) zřejmě před svou smrtí trpěl zvláštními stavy. Předběžné výsledky toxikologie potvrdily přítomnost hned několika drog v jeho organismu.

Liam Payne po pádu ze třetího patra zůstal na místě mrtev, jeho mnohočetná zranění včetně zlomené lebky se neslučovala se životem. Odborníky ale zajímalo i to, co předcházelo jeho smrti. Po částečné pitvě nyní bylo odhaleno, že se v jeho organismu nacházela mimo jiné látka známá jako „růžový kokain“. Nejde o čistý kokain, ale o mix drog obarvených na růžovo.

Prášek může obsahovat například metamfetamin, ketamin, MDMA neboli extázi a další. Zásadní pro drogu, která se rozšířila v Latinské Americe, ale zřejmě už i v částech Evropy, je to, že je směsí jakékoliv látky, která funguje jako stimulant, a látky, jež naopak utlumuje.

V těle muzikanta ale měly být také stopy po kokainu, benzodiazepinu nebo cracku. V pokoji Liama Payna pak byla nalezena i improvizovaná dýmka, která běžně slouží ke kouření cracku. Policie se v současné době snaží dostihnout dealera, který drogy muzikantovi prodal.

Tělo Liama Payna bude v Argentině do doby, než budou hotova všechna vyšetření. Na jeho vyzvednutí stále čeká jeho otec Geoff Payne.

3
fotky

Další články

Načítám