Hlavní obsah
Článek

V Paříži je v těchto dnech stále velmi rušno a v ulicích můžete narazit na spoustu celebrit. Pořádné pozdvižení ovšem v neděli způsobila americká raperka Cardi B, která se vydala na akci FWRD Paris Fashion Week party. Lidé při pohledu na novopečenou trojnásobnou maminku jen nechápavě kroutili hlavou…

Zpěvačka na sobě totiž měla bílé šaty Alexandre Vaultier, které měly průstřihy ze stran v oblasti pasu. Cardi tak odhalila neuvěřitelně útlý pas, k němuž si přitom nedopomohla ani žádným stahovacím prádlem či korzetem. Podle mnohých je něco takového s ohledem na termín jejího třetího porodu proti přírodě. Holčičku totiž přivedla na svět 7. září, na akci se tak objevila 22 dní po porodu.

Cardi B (vlastním jménem Belcalis Marlenis Cephus) má s raperem Kiarimem Kendrellem Cephusem známém pod pseudonymem Offset již tři potomky. Po šestileté dceři a tříletém synovi se jim narodila holčička. Offset je zároveň otcem ještě tří dalších dětí z předchozích vztahů.

Z fotografií zpěvačky z nedělní akce jsou lidé velmi rozpačití a řeší nejen to, jak je možné, že tak krátce po porodu na ní není devět měsíců těhotenství vůbec znát, ale i to, že by minimálně během šestinedělí měla být spíš se svým miminkem. „Proč pobíhá po Paříži, když má doma třítýdenní miminko?“ ptají se nejčastěji.

„Nedala svému tělu žádný čas na uzdravení. A kde má dítě? Měla by se sbližovat s ním místo toho, aby byla s falešnými lidmi, kterým na ní nezáleží,“ míní další. „Tohle snad ani nemůže být skutečné,“ či „Jak je tohle možné? Musela ty tři týdny doslova hladovět,“ odhaduje další.

Další články

Načítám