Hlavní obsah
Článek

Ester Ledecká dobře ví, po kom zdědila lásku ke sportu. Nejen po svém dědovi, hokejovém šampionu Janu Klapáčovi, ale také po tátovi, jehož život se rozhodně nemotá jen kolem muziky. To teď ukázal i na videu, které tátovi k narozeninám vytvořila právě jeho dcera.

Janek Ledecký (62) by si život určitě nedokázal představit bez hudby, ale ani bez pohybu. Málokdo by při pohledu na zpěváka věřil, že letos v létě slaví už dvaašedesáté narozeniny. Celá rodina dle Janka miluje takzvané „klouzavé sporty“, v zimě snowboard a lyže, v létě windsurfing a vodní lyžování. A krom toho samozřejmě nechybí spousta cvičení k udržení kondice.

A právě to, jak vypadají jeho dny plné sportu, teď ukázal na videu na svém instagramovém profilu. To si přidal právě v den svých narozenin. „Tohle mi natočila a střihla Esterka k narozeninám. Happy birthday to me!!!“ napsal Janek k materiálu, ze kterého se zatočila hlava nejedné jeho fanynce. Zaujalo to dokonce i Lucku Vondráčkovou.

„Masakr!!!! Happy b day,“ napsala zpěvačka. „Janku, gratulujem. Inak všetky športy, ktoré aj ja milujem. Nech ti to vydrží čo najdlhšie,“ přidal se s gratulací také Maroš Kramár. „Paráda, štěstí mít takovou rodinu, je hezké, že i děti podporují rodiče a jsou jim parťáky. Vše nej a hlavně zdraví pro všechny,“ rozplývala se Petra.

„Sakra! Tenhle chlap furt vypadá dobře a ještě má talent nejen na hudbu, ale viditelně i na sport. Úspěšné děti… někdo to holt může mít všechno! Happy birthday !“ vysekla pak Jankovi parádní poklonu Romana.

A jak sám Janek vnímá svůj věk? V minulosti se už několikrát svěřil s tím, že se i právě díky své dobré fyzičce cítí pořád stejně.

Související témata:

Další články

Načítám