Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (40) byl nedávno v Londýně a dle zahraničních médií se s ním chtěl sejít jeho otec Karel III. (75) Zasáhnout ale měla královna Camilla (77). Tato zpráva určitě nepřidá manželce panovníka na už tak ne moc velké oblíbenosti u britského lidu a ani Harrymu v jeho případné snaze o urovnání vztahů.

Princ Harry přicestoval do Londýna minulý víkend, aby se zúčastnil akce charitativní organizace WellChild Awards 2024. Za své vystoupení během události získal od odborníků pochvalu, jen jedna věc jeho návštěvu trochu kazila. Opět se nesetkal se svým tátou králem Karlem III. Dosud oficiálně nikdo neuvedl, jestli to byla jen nechuť k setkání nebo jestli měli oba aktéři tak plný harmonogram, že na návštěvu prostě nebyl čas.

V zahraničních médiích se ale objevila zpráva o tom, že alespoň jedna ze stran prý měla k setkání chuť. Dle magazínu Daily Beast to byl dokonce sám král Karel III., který se chtěl se svým synem po dlouhé době vidět. Král prý hlavně po prodělání rakoviny přehodnotil některé věci ve svém životě a rád by urovnal rodinné vztahy. „Král má instinktivní impulz ke křesťanskému usmíření a jeho diagnóza rakoviny to jen vyostřila,“ řekl deníku údajný rodinný přítel.

Překvapivá je ale informace o tom, že to měla být Camilla, která krále od setkání údajně odrazovala. Mělo se tak stát proto, aby Karel III. nepodstupoval zbytečný stres. Ke konci tohoto měsíce ho totiž čeká cesta do Austrálie. Ke Camille se pak měl přidat i králův poradce, který schůzku se synem také nepovažoval za dobrý nápad.

Pokud se tyto informace dostaly až k Harrymu, určitě ho příliš nepotěší. Jak Super.cz informoval, současné Harryho vstřícné chování na společenských akcích a to, že cestuje sám bez Meghan, by dle odborníků mohly být indicie k tomu, že také touží po urovnání sporů v rodině. Zprávy o nesouhlasu Camilly s jeho setkáním s otcem by však mohly být dalším důvodem, která by prince od takového kroku odradila.

Další články

Načítám