Hlavní obsah
Článek

Sandra Nováková (42) se na svém instagramu ráda ukazuje i v bikinách. Teď ale plavkové snímky vystřídaly jiné záběry a mnoho fanoušků už určitě mělo strach o to, že se ochladí a žádné fotky nebudou. Naštěstí je ale pořád horko a herečka tak může dál zveřejňovat snímky od bazénu.

Herečka má postavu, kterou může předvádět ze všech úhlů a ve všem možném, a pokaždé dostane mnoho komplimentů. Lidé oceňují to, že na rozdíl od jiných celebrit chodí do společnosti a vůbec ven vkusně oblékaná a nemusí odhalovat příliš, aby vypadala skvěle. Na druhou stranu jí ale nedělá problém nechat se fotit jen v plavkách a ukázat tak, že i ve dvaačtyřiceti letech by klidně mohla hrát náctiletou.

Tentokrát fotky svého těla v plavkách spojila s vtípkem, kdy si do bazénu místo nafukovací matrace vzala oblíbené „hady“. „Když nemáš nafukovačku,“ připsala ke snímkům, na kterých ale lidi mnohem více než pomůcky na plavání zaujalo právě Sandřino tělo.

„Bomba. Ale lepší je ta postava. Nádherná,“ napsal herečce Dagy. „Sandro, jsi zodpovědná za všechny ty lidi, co se do Tebe zamilují, víš to, viď?!“ vylévá si srdce Jiří. „Sexy zadeček“ nebo „Ježíši, miluju tu prdelku“ či „Nádherné tělíčko“ případně „Topová prdelka“ zní v dalších komentářích. Jejich autoři určitě doufají, že se letní teploty přece jen ještě chvíli udrží a herečka tak bude moci sdílet další snímky v plavkách.

Další články

Načítám