Hlavní obsah
Článek

Jako jedna z nejznámějších modelek světa měla na sobě Winnie Harlow (30) už spoustu odhalených modelů, ovšem ten, v němž dorazila na Velkou cenu Monaka, by možná aspiroval na ten nejodvážnější… Bílé šaty v midi délce byly totiž tak průsvitné, že poskytovaly detailní pohled na modelčiny křivky.

Winnie, jež odstartovala svou zářnou kariéru v soutěži Amerika hledá topmodelku, si závod vozů formule 1 užila po boku svého přítele, basketbalisty Kylea Kuzmy, s nímž tvoří pár již od roku 2020. Není pochyb, že vedle 206 centimetrů vysokého hráče týmu Washington Wizards rozhodně nemusela mít obavy, že by si na ni kdokoli troufl byť jen hvízdnout…

Devětadvacetiletá rodačka z Kanady, která je nejslavnější modelkou s kožním onemocněním zvaným vitiligo, sledovala s o rok mladším partnerem závod, v němž pochopitelně nechyběl ani Lewis Hamilton, s nímž Winnie v roce 2017 tvořila pár. Sedminásobný mistr světa nakonec dojel sedmý.

Winnie se na okruhu setkala i s kamarádkou a kolegyní Heidi Klum a její dcerou Leni, s nimiž prohodila pár vět a zapózovala fotografům. Zdálo se, že i ostřílená Heidi, která bývá za své odhalené modely často terčem kritiky, byla z výběru šatů své kolegyně trochu překvapená, a to zřejmě také proto, že podobné šaty nezvolila na večírek, ale na sportovní událost.

Další články

Načítám