Hlavní obsah
Článek

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech utekl jako voda. Pojďte si připomenout nezapomenutelné momenty.

Tím nejrozkošnějším byl zajisté příchod Jiřího Bartošky (77) na jeden z luxusních večírků. Na červený koberec totiž dorazil se svou vnučkou Aničkou, kterou držel za ruku.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Jiří Bartoška s vnučkou

Také herečka Jiřina Bohdalová (93) byla jedním z vážených hostů filmového festivalu a nenechala si ujít venkovní večírek, kde zpíval Bryan Adams. Jeho muzika jí unesla natolik, že se nebránila tanci a na přítomné fotografy pak vyplázla i jazyk.

Foto: Profimedia.cz
Jiřina Bohdalová

Herečka Pavla Tomicová (62) byla jednou z nejšarmantnějších dam. Oblíbená umělkyně doslova ohromila svým půvabem a elegancí v sametové černé róbě se síťovanými punčochami.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Pavla Tomicová

Velkou proměnou prošel ve Varech Leoš Mareš (48). Moderátor se totiž přímo v jednom ze salonů nechal odbarvit na platinovou blond, která mu velmi sluší a dodala mu mladistvost.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Leoš Mareš a Monika Marešová

Lásku jako trám prožívají manželé Ondřej a Daniela Brzobohatí (41), kteří si během procházky městem romanticky zatancovali uprostřed cesty.

Foto: Super.cz
Ondřej Brzobohatý a Daniela Brzobohatá

Nemilý moment prožili Jaromír Jágr (52)Dominika Branišová (30), kteří po večírku vyhlíželi taxi, které je odveze na hotel. Když si po krátkém čekání do vozu sedli, tak se auto ani nestihlo rozjet a pár byl opět na chodníku. V tomto případě nešlo o nic osobního. Taxikář měl pouze objednané další zákazníky.

Foto: Super.cz
Jaromír Jágr a Dominika Branišová

Herec a režisér Jiří Mádl (37) slavil v Karlových Varech nejen velký divácký úspěch se svým filmem Vlny, ale na červený koberec vzal poprvé i svou krásnou partnerku, se kterou má malého synka.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Jiří Mádl s partnerkou

S novou láskou pak na jednom z večírků zazářila herečka Denisa Nesvačilová (33), která je ve vztahu s právníkem Michalem, a dokonce ho nazvala „svým princem“.

Foto: Super.cz
Denisa Nesvačilová s partnerem

O krásnou a provokativní podívanou se pak postarala Emma Smetana (36), kterou mohli šťastlivci potkat v tělovém korzetovém body s nádechem viktoriánského negližé. Třešničkou pak byly bílé chlupaté kozačky na jehlových podpatcích. Outfit ovšem nevynesla jen tak na procházku, ale kvůli práci.

Foto: Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER CNC / Martin Hykl / CNC / Profimedia
Emma Smetana a Jordan Haj

Další články

Načítám