Hlavní obsah
Článek

Udílení cen MTV Video Music Awards je každoroční přehlídkou modelů rozličných barev a stylů. Celebrity si totiž jen na málokteré společenské události mohou dovolit tolik, jako tady… To ovšem neznamená, že ze sebe mají učinit maškaru. Na letošní ceny se do New Yorku sjely hudební i televizní hvězdy současnosti a nutno podotknout, že z těch nejslavnějších letos nešlápl vedle nikdo. Do módního pekla se ovšem přece jen pár lidí dostalo. Komu letos stylisté poskytli medvědí službu?

Za nejméně povedený model je považován ten, v němž se na akci objevila mladinká zpěvačka Addison Rae (23). Jindy půvabná interpretka hitu Diet Pepsi se vydala cestou ‚sexy baletky‘ a dorazila pouze v bílém spodním prádle s obří tutu sukní v zadní části. Velice nelichotivá byla přitom hlavně podprsenka, která byla opatřena podivnými vycpávkami, které zpěvačce rázem přikouzlily na hrudníku podivná ‚psí ouška‘.

Průšvihem skončilo rovněž odění televizní osobnosti Chanel West Coast (36), jejíž nesedící stříbrný model se světlými punčochami by nelichotil snad vůbec nikomu. Vedle šlápla i stejně stará hvězda pořadu Jersey Shore Nicole ‚Snooki‘ Polizzi v lacině vyhlížejících minišatech se zvířecím vzorem.

Z mužů tentokrát asi nejvíc přestřelil rapper Lil Nas X modelem inspirovaným seriálem Strážci vesmíru. A přestože u raperů je už člověk zvyklý na ledacos, kombinace motorkářského kompletu s krátkou bundičkou odhalující břicho a helmy s oušky a trychtýři po stranách byla skutečně úlet.

Za nevydařený je rovněž považován zlatý model mexické zpěvačky a herečky Thalíi (53), která se u nás nejvíce proslavila rolí v telenovele Rosalinda. Kráska, která díky svému nestárnoucímu vzhledu bez problémů zapadla mezi o generaci mladší umělce, byla nepřehlédnutelná, ale její model byl až příliš výrazný a přeplácaný.

Další články

Načítám