Hlavní obsah
Článek

Přestože vysoké teploty lákaly spíše na to, strávit odpoledne u vody, známé české tváře si nenechaly ujít filmovou premiéru. Na uvedení animovaného filmu s názvem V hlavě 2 dorazila většina z nich s dětmi, kterým tak zpříjemnily letní prázdniny.

A kdo nevzal své ratolesti, objevil se v kině se svou polovičkou. Tak to bylo například u herce Lukáše Hejlíka (44), známého ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Na filmovou premiéru dorazil se svou ženou Veronikou, se kterou má syna Vojtu.

Po boku svého partnera se na uvedení snímku objevila i herečka Denisa Pfauserová (35). Dceři Naile, která se jí narodila před rokem, zařídila hlídání. Do kina dorazila v lehkých růžových minišatech, které jí velmi slušely.

Na podobný odstín šatů vsadila i zpěvačka Sharlota. Ta do kina dorazila v odvážném modelu s hlubokým dekoltem a průstřihy, doprovod jí pak dělal její manžel. S celou rodinou se na premiéře, která probíhala v multikině na pražském Chodově, objevila i herečka Michaela Tomešová (33). S ní dorazil manžel a kolega Roman Tomeš a nechyběli ani jejich synové Jonáš a Kristián.

Další články

Načítám