Hlavní obsah
Článek

Moderátor a bývalá hvězda reality show Survivor Tomáš Zástěra má velkolepý rok. Nedávno svou partnerku požádal o ruku a nyní se těší na jejich prvního společného potomka.

Oblíbený moderátor nyní odrovnal fanoušky fotkou, na které jeho půvabná přítelkyně ukázala bříško v plné kráse. „Final countdown, přátelé. Ještě tam chvilku vydrž, ať se nám pořádně dopečeš,“ napsal k příspěvku. „Vaše paní je krásná, držím palce,“ zní jedna z reakcí od fanoušků a další komentáře se okamžitě nesly v podobném duchu.

Tomáš má z přechozího vztahu pětiletého syna, narození děťátka tak pro něj není žádná neznámá. Zda nastávající rodiče stihnou svatbu ještě letos, si nechávají zatím pro sebe.

Navíc mají plné ruce práce s přestavbou bytu, aby měli vše připravené na příchod miminka. O celém těhotenství své přítelkyně Tomáš říká, že si může aspoň dopřávat, co chce, a neřešit váhu. „Období je to krásné, už jen proto, že přítelkyně říká, že teď nemůžu hubnout, mám to zakázané, mám údajně tloustnout s ní,“ svěřil se nedávno se smíchem Super.cz

Další články

Načítám