Hlavní obsah
Článek

Tomáš Vartecký je ženatý muž. Jeho paní se ale bohužel nestala zpěvačka Anna K. (59), se kterou byl 27 let, a veselku s ní plánoval, ale Martina, jíž potkal během rozchodu se zpěvačkou.

Nechybělo málo a byla to právě Anna K. se kterou se měl muzikant Tomáš Vartecký sejít u oltáře. Zpěvačka o svých zásnubách vyprávěla v březnu v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „Dostala jsem nějaký prsteny. Strunu od kytary, kterou smotal. A taky jsem dostala podložku od pantu od dveří. Ale pak se ještě vypravil do Pařížský pro Cartiera,“ vyprávěla Anna K. Zajímavé je i to, že podle vyjádření Varteckého se se zpěvačkou rozešel už v únoru, na konci dubna se s ní ale ještě líbal na pódiu během koncertu. A to už měl chodit s Martinou, se kterou si údajně začal právě v dubnu…

A celý vztah nabral rychlý spád. Tomáš Vartecký měl pro dámu, která měla uklízet pokoj v hotelu, kde muzikant přebýval, a také ráda háčkuje, jen medová slova a dokonce se nebál říci, že je to ta pravá. Už to musela být pro Annu K. velká rána. Zřejmě ale nečekala, že Tomáš udělá to, čeho se ona nedočkala dlouhá léta.

Dle informací Blesku si Tomáš Vartecký vzal Martinu tuto sobotu v Mečově u Náchoda, kde muzikant kdysi bydlel. „Zasnoubili se asi dva týdny poté, co se poznali. Tomáš si chtěl Martinu vzít, co nejdřív to jen půjde. Martina měla v tu dobu dokonce stále ještě přítele a toho měla i poté, co se už zasnoubila s Varteckým. Teď už to je tedy konečně expřítel,“ měl prozradit zdroj. Nevěsta měla dlouhé černé šaty a boty na klínu, ženich černou košili a kožené kalhoty.

Anna K. mezitím kvůli indispozici bubeníka musela zrušit jeden ze svých plánovaných koncertů. Ten den zřejmě vůbec netušila, že její exsnoubenec řekl jinde v republice ano své přítelkyni po několikaměsíční známosti.

Další články

Načítám