Hlavní obsah
Článek

Anna K. (59) v pondělí dala vědět světu, že se po 27 společných letech rozešla s přítelem Tomášem Varteckým. Z jejích slov bylo cítit, že je to pro ni životní prohra a ona rozhodně nebyla tím, kdo rozchod inicioval. Teď se k němu vyjádřil i muzikant.

„Nějaký čas teď asi nedokážu předstírat, že je vše kolem mě zalité sluncem. Věřila jsem, že mám vybráno a že mě už žádná temnota nepotká. Nenapadlo mě, že se mýlím. Tomáš si vybral cestu, na které už ho doprovázet nemůžu,“ napsala zpěvačka na sociální síť.

Mezitím už měl její dnes už expřítel na svém profilu na Instagramu fotografie s novou přítelkyní, kterou představil jako Martinku, a bylo vidět, že ho s ní život baví. Pro mnoho lidí bylo přidání snímků nové životní partnerky ještě v době, kdy veřejnost ani nevěděla, že se rozešel se zpěvačkou, dosti předčasné. A vlastně nebylo jasné, jak se vlastně všechno odehrálo. Situaci teď osvětlil až sám muzikant.

„Kamarádi, fanoušci. Už jste si všimli, že médii nyní probíhají všelijaké informace. Co se týká rozchodu s Annou K., musím potvrdit, že od února 2024 již netvoříme pár. Můj nový vztah s Marťou musím také potvrdit, ale co musím vyvrátit, je, že by byla důvodem rozchodu. Marťu jsem poznal v dubnu 2024 až po ukončení vztahu s Annou K.,“ uvedl Tomáš, který se navíc rozepsal i o své nové polovičce.

„Nyní s Marťou sdílíme jednu domácnost a je mojí obrovskou oporou ve všem, co dělám, a prosím o respektování našeho soukromí a očekávám slušné vyjadřování, ať už máte na věc jakýkoliv názor. Mám teď před sebou mraky práce, na kterou se chci soustředit, a už nyní můžu prohlásit, že se máte na co těšit. Minulý víkend jste mě mohli vidět na festivalu Hrady CZ Rožmberk, kam jsem byl pozván mezi kamarády a fanoušky, za což bych chtěl moc poděkovat. Bylo mi mezi vámi báječně, brzo se zase uvidíme, ale tentokrát už jako účinkující interpret. Kurtizány žijou!“ doplnil své vyjádření.

Příspěvek, kde napsal, že se s Annou K. rozešel v únoru, ale záhy smazal. A vypnul si i komentáře pod svými příspěvky. A není divu. Vždyť ještě v březnu s Annou K. tvořil pár a zpěvačka mluvila o společné budoucnosti včetně svatby. Na koncertě ve Fóru Karlín, který se konal koncem dubna, došlo i na líbačku a zpěvačka mluvila o tom, že prožívají krásné časy. K rozchodu tak došlo až později.

Další články

Načítám