Hlavní obsah
Článek

Fotbalové Euro nenechává chladné ani celebrity a jejich ratolesti. Do Německa míří na zápas české reprezentace proti favorizovaným Portugalcům v čele s hvězdným Cristianem Ronaldem (39) také zpěvák Tomáš Klus (38), který splní sen svému osmiletému synovi.

„Tak my jedeme, Alfrédův vysněný dárek vidět českou reprezentaci v akci,“ napsal na sociální síti Klus. Zpěvák přiznal, že ho dříve fotbal moc nebral. „Takže jedeme do Lipska a jsme tam dneska s vámi. I když by mě to ještě před pár lety nenapadlo, ale fotbalová jiskra, která vzplála v panu Alfrédovi, z nás udělá ty, které stopro uslyšíte,“ sliboval Klus.

Chybělo ovšem jen málo a jeho syn by nakonec fandil Portugalcům, ale nakonec má samozřejmě jasno. „Tati, víš jak mám rád Ronalda.“ „Jo.“ „Tak i přesto, jak ho mám rád, tak bych ho dneska po zápase klidně viděl smutnýho, protože ty naši kluci jsou super,“ řekl svému otci pyšný fanoušek Alfréd. Svého syna vzal do Německa i zpěvák Richard Krajčo (47), který je velkým fotbalovým fanouškem.

Manželka Karin mu ostatně s dcerami „vyklidila“ pole. „Holky v Madridu, kluci v Lipsku. Zahrajeme ve fanzóně a vzhůru na fotbal. Těšíme se na Ronalda a českou reprezentaci,“ neskrýval nadšení Krajčo. Tak snad budou v hledišti pořádně slyšet!!!

Další články

Načítám