Hlavní obsah
Článek

Poslední dny je Tomáš Klus (38) v permanentním strachu. Zdravotně na tom není dobře jeho psí mazlíček František. Dalmatin, kterého si na jaře s manželkou Tamarou a dětmi pořídili, skončil v nemocnici a bojuje o život.

Pejska si Klusovi pořídili poté, co jim loni umřela jejich dlouholetá společnice fenka Kapka. Dalmatina si absolutně všichni zamilovali. Nový přírůstek do rodiny se okamžitě začal kamarádit i s jejich starším psem Rodrogem. Několikaměsíční štěně však nedopatřením skončilo v péči veterinární kliniky.

„Franta je v nemocnici. Rozkousal psí pískací hračku a spolkl pískátko. Ucpalo mu střevo. To prasklo. Tři hodiny byl na sále. Teď je na JIP. Dejte si s pejsky pozor na pískací hračky. A držte palce. I tlapky,“ svěřil se zpěvák a herec.

„Je statečnej. A mladej. Ale ten strach je strašnej. A my s dětmi jsme zas s přesností na tuny schopni popsat lásku k němu. To tyhle situace uměj. Zvědomovat city. Bojujeme dál,“ dodal zpěvák, který je vděčný zvířecím lékařům a klinice, kde je jejich pejsek.

Za Františkem jezdí a doufají, že bude brzy zpátky doma. Dojemné fotografie z kliniky pak sdílela i Klusova žena Tamara. „Frantooo! Držíme palce,“ napsala herci kolegyně Sandra Nováková. Zprávu poslala i milovnice zvířat Anička Slováčková a další pejskaři. „Bude v pořádku, má sílu, kluk jeden flekatej. A my všichni mu posíláme sílu. Bude to dobrý,“ napsala jedna z fanynek.

Další články

Načítám