Hlavní obsah
Článek

V Londýně propukla Taylormánie naplno a koncertů americké popové princezny se účastnila i řada celebrit. Toma Cruise (61) nevyjímaje. Ten se dokonce nacházel ve VIP sektoru společně se zpěvaččiným přítelem Travisem Kelcem. Když byl druhý den ráno herec spatřen na londýnském heliportu, zdálo se, že by raději ještě dospával. Ani na hřeben zkrátka nezbyl čas.

Vystoupení Taylor Swift (34) si nenechali ujít třeba Hugh Grant s rodinou, Ashton KutcherMilou Kunis, Salma Hayek, Nicola Coughlan, Cara Delevingne, Jonathan Van Ness, a dokonce ani Paul McCartney, který si cestou na své místo stihl i trochu zatančit se zpěvaččinými fanynkami, které ho obdarovaly spoustou náramků, které jsou pro fans zpěvačky typické.

V jednom z VIP sektorů se dokonce nacházel i princ William, kterého na koncert vytáhly jeho děti. Princ George se sestřičkou Charlotte nadto trvali na selfie s Taylor a ta jim jejich přání ráda vyplnila. Připojil se dokonce i její přítel Travis. William se snažil příliš na jejich přítomnost neupozorňovat, ale na hit Shake It Off se údajně neudržel a také si zatančil. Na Instagramu pak dokonce Taylor poděkoval za skvělý večer.

Hollywoodská legenda z Top Gunu už ale zvládla spánkový deficit dorovnat. Když ve středu Tom usedl do kokpitu vrtulníku, opět byl ve svém živlu a energie měl na rozdávání!

Související témata:
The Eras Tour

Další články

Načítám