Hlavní obsah
Článek

Tom Cruise (62) je prý zamilovaný. Tentokrát si vrabci na střeše štěbetají o Victorii Canal, která měla herce uchvátit už na začátku tohoto roku. A od té doby se z nich dle zahraničních médií stala nerozlučná dvojka.

Jestli mezi těmito dvěma jde jen o přátelství, nebo o milenecký vztah, zatím ani jeden z nich neřekl. Jisté ale je, že Tom Cruise má v poslední době oči jen pro Victorii. Se sympatickou brunetkou se měl herec setkat na festivalu Glastonbury v Anglii a od té doby byli spatřeni dokonce několikrát. Například v červnu Cruise sledoval vystoupení Coldplay, kde se ke skupině na pódiu přidala právě i Canal.

Zpěvačku pak herec, který si jinak chrání soukromí, dokonce pozval i na natáčení dalšího snímku ze série Mission: Impossible do Oxfordshiru. Dle magazínu Sun se členové natáčecího týmu nechali slyšet, že pro Cruise je to velmi nezvyklý krok, a dokonce jej nazvali „bizarním“. Zdroje měly také přiznat, že dvojice je opravdu nerozlučná a ani jednomu nevadí, když jsou spolu viděni na veřejnosti.

Zpěvačka doprovázela Cruise na premiéru filmu Twisters, letěla s ním na místo vrtulníkem a poté se procházeli po městě. A také se spolu objevili ve VIP zóně na koncertě Bruce Springsteena na stadionu Wembley. Fotku si na svém instagramu sdílela sama Victoria Canal.

Zpěvačka se kvůli syndromu amniálních pruhů narodila bez pravého předloktí, ale svým postižením se v životě nenechává vůbec ovlivnit. V roce 2022 vydala první hudební nahrávku a písní Swan song zaujala muzikanta Chrise Martina. A zdá se, že nejen jeho.

Související témata:

Další články

Načítám