Hlavní obsah
Článek

Po delší době se ve společnosti ukázala herečka Tara Reid (48), kterou si diváci stále pamatují jako sexy blondýnku ze série Prciček. Přestože Tara nikdy nepřiznala jakékoliv potíže s příjmem potravy, i rok před padesátkou vypadá až příliš štíhle.

Vyzáblá postava Tary Reid se v zahraničí řeší už léta. Pokud by ale někdo čekal, že alespoň s přibývajícím věkem herečka přibere nějaké to kilo, ten by se pletl. Blondýnka je na tom s váhou stále stejně, možná ještě hůř. Přibývající věk tak ukazuje pouze její obličej, který by možná také vypadal lépe, kdyby Tara přibrala nějaké to kilo.

Někdejší hvězda sice má stále herecké příležitosti, slávu její role z legendární série Prci, prci, prcičky ale zřejmě už nic nepřekoná. Právě tam se stala idolem mnoha chlapců i mužů, těžko říct, jestli si ale bohužel později řekla, že byla příliš tlustá, a zhubla tak, že se začalo hojně hovořit o možné anorexii. Herečka to ovšem už roky dokola popírá. „Nejsem anorektička, občas mám chuť křičet, podívejte se, tady mám svůj burger, ale neudělám to. Raději mlčím, ale uvnitř mě to ničí,“ prozradila před pár lety magazínu MailOnline.

A jak je vidět, Tara, která už na začátku listopadu oslaví 49. narozeniny, se svou váhou stále nic nedělá. Naposledy se objevila na křtu neoficiální knihy Vanderpump Rules Ultimate Trivia od Thea De Sousy v Los Angeles a pod úzkými kalhotami se jí rýsovaly její extra štíhlé nohy. Na některých fotografiích pak byl vidět i kus vyzáblého břicha.

Tara má ovšem zřejmě pocit, že právě takhle jí to nejvíc sluší, a místo případného přibírání se v poslední době soustředila na své zuby, které si nechala vyspravit od profesionálů. Pokud by lidé rádi viděli někdejší krásku ve filmu, mohou si ji najít už brzy v thrilleru Dr. Quarantine, který herečka nedávno představila a na který je velmi hrdá.

„Je to příběh ztráty, popírání a duševního onemocnění v době nebezpečného uvěznění během pandemie. Všichni jsme si prošli pandemií a všichni cítili osamělost a moje postava je úplně zlomená a osamělá… Do téhle role jsem ze sebe dala úplně všechno a bylo to pro mě velmi těžké, ale jsem tak vděčná, že jsme to zvládli, tohle je zatím moje nejlepší herecká příležitost,“ láka Tara diváky na svůj nejnovější počin.

5
fotek

Další články

Načítám