Hlavní obsah
Článek

Těsně před začátkem školního roku, kdy odváděli do školy své dva syny, si ještě manželé Tomešovi užili výlet s kolegy z Hudebního divadla v Karlíně, kde zkoušejí muzikál Beetlejuice.

Michaela Tomešová (33) zvolila duhový model s plavkovou podprsenkou a kraťásky, protože se i s manželem Romanem Tomešem (36) účastnili závodu na paddleboardech. K rozhovoru jsme je oslovili po první jízdě, kdy už byla Míša pořádně zmáčená po koupeli ve Vltavě. S mokrou hlavou a nenalíčená vypadala jako holčička.

Jejich tým vyhrál, takže byl důvod k oslavě. „Já jsem hrozně soutěživá, ani děti nenechám vyhrát v člověče, nezlob se,“ smála se Míša. „A naše děti to po nás podědily, ale pořád je to ve sportovních mezích,“ dodal Roman, který na rozdíl od manželky ve Vltavě neskončil. „Pořád se bojím o svoji zlomenou nohu, je to sice už tři měsíce, ale pořád cítím, že není dobrá,“ prozradil.

A když pak Míša vysvětlovala, že ona se vody v řece rozhodně neštítí, oba po její drsné hlášce, kterou můžete slyšet v našem videu, propukli v smích. V rozhovoru se také dozvíte, jak u nich doma soupeření vypadá například ve stolních hrách.

Další články

Načítám