Hlavní obsah
Článek

Nela Slováková (34) pravidelně maká na své postavě a velmi ráda ji při každé příležitosti vystavuje. Teď vsadila na jediné, na svá ňadra, kterým dala vyniknout v pánském outfitu. Lidé ale její model příliš neocenili.

Nela v sexy šatech, Nela v upnutém overalu nebo Nela v plavkách. Influencerka své sledující pravidelně zahrnuje spoustou fotek své postavy, kterou jí nejedna dáma závidí. Naposledy se například na módní akci v Brně předvedla v upnutých šatech, na které si stříkala rozprašovačem, aby více vynikly její vnady.

Teď ale zdánlivě otočila a místo odhalujících šatů si na sebe vzala oversize oblek, který ovšem stejně značně odhaloval její ňadra. „Provokativní outfity, to je moje, ale není nad pánský outfit. Tenhle mi padl jako ulitý. Když jsem nahá, je to špatně, když jsem oblečená, je to ještě horší…no, nevyberu si,“ popsala své trable Nela, která takovým popiskem jako by vyzývala své sledující k tomu, aby jí napsali svůj názor. Nakonec se jí ale to, že jí napsali, stejně nelíbilo.

„Neli, máte nádhernou postavu, sekne vám vše, ale tohle vám fakt nesedí,“ napsala jí například Sabina. „Tohle mi extrémně sedí,“ odepsala jí Nela, která tak dala najevo, že prostor pro kladení odporu příliš není.

„Ne, ne, Neli, tohle ti vážně nesedí. Sluší ti semišky a vše ostatní, ale tohle promiň neee,“ nebo „Škoda halit tak krásnou postavu do něčeho tak neforemného,“ či „Hrozné, nezlob se,“ tak zní další názory, na které Nela raději ani nereagovala.

A když už ukázala svá ňadra, jeden sledující se pustil i do nich. „Ani ty implantáty moc nesedí, nemají moc pěkný tvar,“ napsal jí Peter, se kterým souhlasila i Pajulinka.

Našlo se sice i pár ohýnků nebo srdíček, které Nele vyjadřovaly podporu, veskrze ale její model u sledujících pohořel. Tak uvidíme, co oblékne příště.

Další články

Načítám